نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

تاکید بر ممنوعیت شهریه‌های خارج از عرف مدارس غیردولتی

تاکید بر ممنوعیت شهریه‌های خارج از عرف مدارس غیردولتی رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی با تأکید بر اینکه شهریه مدارس غیردولتی باید متناسب با تاب‌آوری مردم کنترل شود، گفت: باید جلوی شهریه‌های خارج از عرف گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۱۸۱۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، احمد محمود زاده رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش در مصاحبه با برنامه «صبح و گفت‌وگو» رادیو گفت‌وگو درباره شهریه مدارس غیردولتی، اظهار کرد: معمولاً اقدامات خوبی که در حوزه مدارس غیردولتی انجام می‌شود مورد رصد رسانه‌ای قرار نمی‌گیرد و بیشتر مشکلات، نارسایی‌ها و تناقضات در سطح 18 هزار مدرسه غیردولتی برجسته می‌شود.

 

وی با اشاره به ضرورت پیاده‌سازی رویکردهای فرهنگی و تربیتی در مدارس غیردولتی، افزود: چه بپذیریم و چه نپذیریم بخشی از جریان تربیت در کشور در مدارس غیردولتی شکل می‌گیرد؛ البته در این زمینه دو نوع رویکرد وجود دارد؛ عده‌ای معتقدند این مدارس به تحقق بخشی از عدالت تربیتی و آموزشی در سطح کشور کمک می‌کنند و عده‌ای هم اعتقاد دارند این مدارس منجر به افزایش فاصله طبقاتی می‌شوند.

 

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در تلاشیم تا این فضا تلطیف شده و با استفاده از ظرفیت این نوع مدارس و مبتنی بر رویکردهای تربیتی و فرهنگی، کارهای اساسی در حوزه آموزش و پرورش انجام شود.

 

وی از برنامه‌ریزی در حوزه حکمرانی نیروی انسانی و حکمرانی تألیف و محتوای کتب درسی و کمک آموزشی خبر داد و گفت: در حال حاضر رویکردهای تربیتی و فرهنگی و آموزشی در مدارس غیردولتی حاکم شده و معتقدم که شاخصه‌های مدرسه صالح مربوط به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در بخشی از این مدارس در حال رخ دادن است.

 

محمود زاده با تأکید بر اینکه شهریه مدارس غیردولتی باید متناسب با تاب‌آوری مردم کنترل شود، اظهار کرد: باید جلوی شهریه‌های خارج از عرف گرفته شود و رسانه و مطبوعات نیز باید کمک کنند تا مسیر درست مدارس غیردولتی به جامعه انعکاس داده شود؛ اگر خانواده‌ها هم همراهی کنند مسلماً هم جریان تربیتی و فرهنگی در این مدارس شکل می‌پذیرد و هم سیاست‌های وزارتخانه در این مسیر اجرایی خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار